Elemegi Project Solutions 2. Tasarım Merkezi de onaylandı.

YENİ FABRİKA, YENİ TASARIM MERKEZİ TESCİLİ!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kapsamında kendi sektöründe ”İlk Tasarım Merkezi” olan Elemegi 2. Fabrikası için de belge almaya hak kazandı.

 

Yurtiçinde Bursa ve Eskişehir’den başladığı restorasyon projelerinin ardından otel, restoran, mağaza ve anahtar teslim özel konut projeleri ile sektörde yerini alan Elemeği Project Solutions, yurtdışında da Blvgari, Dior, Tom Ford, Tiffany & Co. gibi dünyaca ünlü markaların mağaza projelerine imza attı.

Avrupa’nın en büyük AVM’lerinden Vegas Kashirsky AVM’de de imzası bulunan Elemeği; yurtdışı açılımını Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan’da sürdürdü. Bu yıl da Afrika kıtasında Ruanda’da iki proje yürüten şirket, Mekke’de de Park Inn by Radisson projesini üstlendi. Bursa merkezli olup, İstanbul Kanyon’da bulunan ofis ile faaliyetlerini sürdüren Elemeği, 2016’da yurtdışında da yapılanmaya gidecek. İlk adımı Dubai’den atmak isteyen şirket, Los Angeles veya New York’ta ofis kurarak Amerika’ya açılacak. Öte yandan, Suudi bir şirketle proje ortaklığına giderek, Ortadoğu pazarını yakın markaja almaya hazırlanan Elemeği, yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırımın öngörüldüğü bu projenin ardından Türkiye’de de yeni bir yapılanmanın kapılarını aralayacak. Şirket ayrıca, Ortadoğu’da işbirliği yapmak için Prada ile de görüşüyor. Elemeği Project Solutions, 2017’de ise Amerikalıların ve İtalyanların aldığı ölçekteki projelere talip olarak, soluğu Milano’da alacak.

 

 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir