Tasarım Merkezlerinde Bilimp kullanımı hızla artıyor

Bilimp AR-GE ve Tasarım Merkezleri Yönetim Bilgi Sistemi; 5746 Sayılı Kanun ile kurulmuş AR-GE ve Tasarım Merkezleri, teknoloji geliştirme bölgelerinde faaliyet gösteren AR-GE şirketleri veya şirketlerin bünyelerinde yer alan AR-GE departmanlarının bir bütün olarak yönetilmesini sağlayan bir yazılım. Arge merkezlerinin proje yönetimi ve bilgi sistemleri yönetimi için tercih ettiği Bilimp Yüksek Teknoloji Alt Yapı, Mobil Uyumlu, Yeni Nesil Tasarım, Yüksek Güvenlik, Yetkilendirme, Loglama, Kişiselleştirme ve Çoklu Dil desteğine sahip.

 

 

Devlet destekli proje kapsamında geliştirilen bilimpin bir Arge Merkezi ürünü olması, rakiplerinden bir kaç adım öne çıkmasını sağlıyor. Araştırma, Geliştirme ve tasarım faaliyetlerindeki tüm verileri, detaylı iz takibi (loglama) teknolojisi ile denetleyen ve gelişmiş yetkilendirme sistemi ile güvende olmanızı sağlayan bilimp Arge Merkezi ve Tasarım merkezi sahibi işletmelere büyük kolaylıklar sağlıyor.

Tüm şirketlerin kendi iç süreçlerini kolaylıkla yönetebilecekleri yazılım ürünü Bilimp Şirket Yönetim Sistemi, modüler yapısı sayesinde komple çözüm olarak kullanılabildiği gibi, modül bazında da kullanılabilmektedir. 25’den 1000 adet’e kadar çalışanı olan şirketlerin, tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan çözüm sağlayan bilimp küçük işletmelerinde gözdesi haline geliyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir